Masman Curry Paste - Massaman kari pasta 50g
Masman Curry Paste - Massaman kari pasta 50g
![Thajsko Thajsko](https://svet-caje.s51.cdn-upgates.com/_cache/8/1/81c03f3cafb7c0444ae93bd6d64a2bbc-thajskovlajka.jpg)
Massaman kari pasta pro přípravu oblíbeného thajského jídla. Díky kardamomu a hřebíčku je chuť blížší indické kuchyni a vůně připomíná vánoční koření. Středně pálivé. Více
Kód produktu: 060115000Doprava a platba
![Thajsko Thajsko](https://svet-caje.s51.cdn-upgates.com/_cache/8/1/81c03f3cafb7c0444ae93bd6d64a2bbc-thajskovlajka.jpg)
Massaman kari pasta pro přípravu oblíbeného thajského jídla. Díky kardamomu a hřebíčku je chuť blížší indické kuchyni a vůně připomíná vánoční koření. Středně pálivé. Více
Kód produktu: 060115000Doprava a platba
Složení: chilli 22%, citronová tráva 20%, česnek 18%, šalotka 14%, sůl 10%, galangal 7%, směs koření (koriandr, kardamom, hřebíček) 5%, krevetová pasta (krevety, sůl) 4%. Může obsahovat stopy rybího masa.
Bez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.
Jak uvařit Kaeng masma
1. Zahřejte pánev a přidejte 240 ml kokosového mléka spolu s obsahem tohoto balíčku.
2. Přidejte na plátky nařezané hovězí nebo kuřecí maso 250 g a osmažte.
Přidejte 240 ml vody a přiveďte k varu.
3. Přidejte na kostičky nakrájené brambory a arašídové oříšky, vařte dokud maso a brambory nebudou měkké.
4. Přidejte rybí omáčku podle chuti. Podávejte s vařenou rýží.