Zelený čaj Japan Kagoshima Osumi Kukicha Karigane Premium - Gramáž čaje: 200 g
Zelený čaj Japan Kagoshima Osumi Kukicha Karigane Premium - Gramáž čaje: 200 g
Ponořte se do světa jedinečných japonských čajů s naším prémiovým zeleným čajem Japan Kagoshima Osumi Kukicha Karigane. Jedná se o skutečnou výběrovou třídu řapíkového čaje, která potěší i ty nejnáročnější gurmány. Jeho výjimečnost spočívá v pečlivě tříděných řapících, jež vznikají při zpracování špičkových čajů Sencha a Gyokuro, obohacených o menší podíl zelených lístků. Více
Kód produktu: 101677006Doprava a platba
530 Kč
Ponořte se do světa jedinečných japonských čajů s naším prémiovým zeleným čajem Japan Kagoshima Osumi Kukicha Karigane. Jedná se o skutečnou výběrovou třídu řapíkového čaje, která potěší i ty nejnáročnější gurmány. Jeho výjimečnost spočívá v pečlivě tříděných řapících, jež vznikají při zpracování špičkových čajů Sencha a Gyokuro, obohacených o menší podíl zelených lístků. Více
Kód produktu: 101677006Doprava a platba
Ponořte se do světa jedinečných japonských čajů s naším prémiovým zeleným čajem Japan Kagoshima Osumi Kukicha Karigane. Jedná se o skutečnou výběrovou třídu řapíkového čaje, která potěší i ty nejnáročnější gurmány. Jeho výjimečnost spočívá v pečlivě tříděných řapících, jež vznikají při zpracování špičkových čajů Sencha a Gyokuro, obohacených o menší podíl zelených lístků.
Nálev vás okouzlí svou výbornou a plnou chutí, dokonale vyváženou a hedvábně hladkou. Objevíte delikátní zelinkavě nasládlé tóny, které elegantně doplňuje nepatrný oříškový nádech. Charakterem připomíná čaj Bancha, avšak s výrazně sytějším a bohatším profilem, což z něj činí nezapomenutelný zážitek.
Pro optimální vychutnání doporučujeme přípravu:
Použijte 6 – 9 g čaje na 0,4 l konvičku.
1. nálev: Voda o teplotě cca 60 °C, louhujte 2 – 3 minuty.
2. nálev: Voda o teplotě cca 75 °C, louhujte 2 – 3 minuty.
3. nálev: Voda o teplotě cca 85 °C, louhujte 2 – 3 minuty.
Pozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.
| Balení čaje | Zipový sáček s alu vrstvou |
|---|---|
| Počet nálevů čaje | Tři a více |
| Zpracování čaje | Zelené |
Naposledy navštívené1






